Algemene ledenvergadering (ALV)

De algemene ledenvergadering (ALV) is het belangrijkste orgaan van RVL. Minstens één keer per jaar komt de ALV bij elkaar om bestuursplannen goed te keuren en het jaarverslag vast te stellen, bestuursleden te benoemen en het bepalen van de doelstellingen, het vaststellen van statuten (zie document hieronder) en reglementen.

Bestuur

Het RVL-bestuur bestuurt de roeivereniging binnen de grenzen die de ALV heeft bepaald. Binnen het bestuur zijn de taken verdeeld. Naast de bestuurstaken zoals het beheren van het vermogen of het vertegenwoordigen van RVL zijn er ook bestuurlijke taken die meer gericht zijn op het roeien zelf.

Functie: Naam: Mailadres: Telefoon:
Voorzitter Rien Wesseling voorzitter@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-28848812
Secretaris Evert Gutteling secretaris@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-11497214 
Penningmeester Koen de Kort
penningmeester@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Roeiactiviteiten Vacature rac@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Materiaal Edo Veluwenkamp materiaal@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jeugdroeien Jeanine Noteboom jeugd@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-11837725
Beheer Wiebe Voorneveld
beheer@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Coaching Erna Zilverberg coaching@rvleerdam.nl 06-40485804

 

 

Website

Mocht je vragen hebben over, of tips hebben voor onze website; neem dan contact op met onze webmaster:
Ivo van Wolferen via webmaster@rvleerdam.nl