Algemene ledenvergadering (ALV)

De algemene ledenvergadering (ALV) is het belangrijkste orgaan van RVL. Minstens één keer per jaar komt de ALV bij elkaar om bestuursplannen goed te keuren en het jaarverslag vast te stellen, bestuursleden te benoemen en het bepalen van de doelstellingen, het vaststellen van statuten (zie document hieronder) en reglementen.

Bestuur

Het RVL-bestuur bestuurt de roeivereniging binnen de grenzen die de ALV heeft bepaald. Binnen het bestuur zijn de taken verdeeld. Naast de bestuurstaken zoals het beheren van het vermogen of het vertegenwoordigen van RVL zijn er ook bestuurlijke taken die meer gericht zijn op het roeien zelf.

Functie: Naam: Mailadres: Telefoon:
Voorzitter Rien Wesseling voorzitter@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-28848812
Secretaris Angela de Ruiter secretaris@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-21568924
Penningmeester Vincent Coenen
penningmeester@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Roeiactiviteiten Robert Bange rac@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-28022122 
Materiaal Maarten Bakker materiaal@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jeugdroeien Anja Heij jeugd@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Beheer Vacant
beheer@rvleerdam.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Coaching Erna Zilverberg coaching@rvleerdam.nl 06-40485804

 

KvK

Het KvK-nummer van de roeivereniging is 40321751.

 

Website

Mocht je vragen hebben over of tips hebben voor onze website, neem dan contact op met onze webmaster via webmaster@rvleerdam.nl.