15 mrt 2020: UPDATE

Het RVL-clubgebouw niet toegankelijk tot 6 april.

Het kabinet heeft zojuist bekend gemaakt dat alle sportclubs vanaf heden tot tenminste 6 april gesloten zullen zijn. Dat geldt ook voor RV Leerdam. Helaas kan er dus geen gebruik worden gemaakt van de roeifaciliteiten.

De algemene ledenvergadering en de open dag zullen beide verplaatst worden naar later data. Vanzelfsprekend is nu nog niet te voorzien welke dat zullen zijn.

    Wij houden jullie op de hoogte van eventuele ontwikkelingen, wanneer die voor RV Leerdam gevolgen hebben. We communiceren via de Whatsapp-groep Roeivereniging Leerdam (hiervoor aanmelden kan bij één van de bestuursleden), via e-mail en op deze site en Facebook. Informatie zal via alle media hetzelfde zijn. Bij vragen gelieve contact op te nemen met Rien Wesseling via voorzitter@rvleerdam.nl of telefonisch: 06-28848812

Informeer elkaar, niet iedereen heeft toegang tot alle media.
    Blijf thuis vooral lekker trainen, zodat je straks topfit het seizoen kunt voortzetten!

Namens het hele bestuur van RV Leerdam,
Rien Wesseling

-----------------

13 mrt 2020: Vanuit NOC*NSF is het dringende advies gekomen om alle georganiseerde activiteiten binnen sportverenigingen voorlopig te staken. KNRB ondersteunt dit verzoek en wij doen daar aan mee.

Alle georganiseerde trainingen en coaching gaat tot nader order niet door.

Wie zelfstandig wil komen roeien moet de hygiëne in acht nemen zoals beschreven door het RIVM. De verantwoordelijkheid om toch naar de roei te komen ligt bij de leden zelf.

 
  • Blijf thuis bij verkoudheid, lichte griep of koorts;
  • Wie een sleutel heeft en zelf wil gaan roeien/ergometeren mag dat doen, mits de handles grondig worden gereinigd na gebruik. De riemen afspuiten en nat terughangen of de schoonmaken met de vochtige doekjes die in de botenloods liggen. Gooi de doekjes daarna in de vuilniszak die daarvoor is opgehangen;
  • Er zijn geen sociale activiteiten, dus ook niet gezamenlijk koffiedrinken na afloop. Alle bardiensten komen t/m 31 maart te vervallen.

Als het clubgebouw geheel gesloten moet worden, of wanneer trainingen/coaching weer hervat kunnen worden zullen we het u laten weten. Voor vragen kun je je wenden tot Rien Wesseling, voorzitter@rvleerdam.nl, o6 - 28 84 88 12