Zaterdag 11 mei vindt onze jaarlijkse toertocht voor de jeugd plaats. Deze gaat van Leerdam naar Buren. 

Zondag 12 mei vindt onze jaarlijkse toertocht voor volwassenen plaats. Deze gaat van Buren naar Leerdam. 

Wij nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen!

Buren-Leerdam is een toertocht over 32 km. De start is zaterdag voor de jeugd bij roeivereniging Leerdam en gaat via de Linge en de Korne naar Buren. Halverwege wordt de tocht onderbroken op het landgoed “Mariënwaerdt" voor een gezellige picknick (eten en drinken zelf meenemen) waarna koers wordt gezet naar de Weeshuiswal in Buren voor een stevige barbecue.

De volwassenen starten de tocht zondag bij de stadswal in het oude vestingstadje Buren en roeien de tocht in omgekeerde richting terug naar Leerdam. Halverwege wordt er een lunch aangeboden op het landgoed “Mariënwaerdt". Terug bij Roeivereniging Leerdam wacht een stevig avondmaal.

Vanwege het grote aantal verwachte inschrijvingen dienen deelnemende verenigingen zelf voor boten te zorgen. De boten gaan zaterdag in Leerdam te water en komen in Buren het water weer uit. Zondag gaan ze in Buren het water in en komen in Leerdam het water weer uit. Deelnemers zorgen zelf voor transport terug naar Leerdam/Buren om achtergebleven auto's/trailers op te halen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon voor de jeugd (inclusief drankje bij aankomst en barbeque) en € 25,00 per persoon voor volwassenen (inclusief koffie, lunch en diner). Betaling graag per bank op rekening NL42RABO0358449219 ten name van Roeivereniging Leerdam.

Inschrijven graag via rac@rvleerdam.nl Let op: inschrijving verplicht tot betaling.

 

Aanmelden zaterdag tussen 9:30 en 10:00 bij Roeivereniging Leerdam aan de Lingedijk 27

Aanmelden zondag tussen 9:30 en 10.00 uur in Buren, in de dependance van het Koninklijk Marechausseemuseum aan de Weeshuiswal in Buren Gld. Herkenbaar aan de RVL vlag. 

Aanvang tocht tussen 10.30 en 11.00 uur 

Lunch is rond 13.00 uur op het landgoed “Mariënwaerdt"

 

BBQ/Buffet is rond 17.30 uur zaterdag aan de Weeshuiswal in Buren, zondag bij de Roeivereniging in Leerdam

Als laatste verzoeken wij alle deelnemers om zowel de Linge als eventuele aanlegplaatsen altijd schoon achter te laten.

Wij zien jullie graag op zaterdag 11 mei en/of zondag 12 mei!

Marjet van den Berg (06-28037637)